Sponsoreret indhold

En kampagne med sponsoreret indhold giver annoncøren en unik mulighed for at fortælle en dybdegående historie. Den giver mulighed for at fortælle, hvorfor en række kunder har fået værdi og udbytte af en given løsning, service eller produkt. Den giver også mulighed for at fortælle om et nyt produkt, ny service eller ny løsning. Mulighederne for den gode historie er mange, men med en sponsoreret indhold kampagne sikrer du at historien kommer ud og leve hos alle danske landmænd og maskinstationer i Danmark.

device

Selve historien

Vi gør jeres artikel klar i vores system efter jeres ønske. Vi sætter den op, tilføjer links, infodiagrammer, citater, videoer og tags efter jeres ønske.

Alle bannerannoncer er fjernet fra artikelvisningen, så fokus er 100% på jeres historie.

device

Sådan promoveres artiklen

Artiklen promoveres på forsiden af www.effektivtlandbrug.dk i hele kampagneperioden som en megaartikel i den øvrige del af nyhedsfeedet.

Vi medtager også artiklen i Effektivt Landbrugs daglige nyhedsbrev hver dag i kampagneperioden.

Kan den indholdsmæssigt fungere i et af vores specialnyhedsbreve såsom ”Planter”, så tager vi den med der også.

Artiklen postes på Facebook

Vi poster artiklen på Effektivt Landbrugs Facebookside. Både organisk og som en betalt annonce, hvor vi som standard bruger 500 kroner i retargeting budget.

Vi målretter besøgende fra www.effektivtlandbrug.dk og en look-a-like gruppe, så vi sikrer dig, at du kun vises for de mest relevante brugere.

Datarapport og evaluering

Efter den aktive kampagneperiode vil artiklen ikke længere blive vist på forsiden af www.effektivtlandbrug.dk, men vil være tilgængelig i vores arkiv fremover.

Vi sender jer en datarapport og evaluering af kampagnen. Af denne vil fremgå, hvor mange, der har set artiklen og hvor mange, der har klikket på den og læst den. Vi måler den gennemsnitlige besøgstid på de brugere, der læser artiklen og sender til jer.

Download Effektivt Landbrugs gode råd til din advetorial